Despre noi

povestea pe scurt

despre djconstanta

Orice petrecere cu DJ sau formatie este speciala, atat pentru organizatori cat si pentru invitati! Fie ca este vorba desrpe nunta, botez, majorat, petrecere privata, noi, cei de la DJ Constanta, suntem motivati de dorinta de a aduce pe piata servicii premium la preturi accesibile, experiente unice si momente de neuitat.

Avem in alcaturie o echipa completa formata din DJ, Inginer de sunet, Tehnician lumini si experti in organizarea de evenimente de orice tip. Avand la activ zeci de nunti, botezuri, majorate, concerte care au strans peste 4000 de participanti si peste 20 de petreceri private de club cu peste 500 de persoane!

Intelegem nevoile tale si suntem pregatiti sa ne implicam in totalitate pentru ca tu sa poti avea parte de evenimentul mult visat!
Alaturi de noi, nu mai trebuie sa stai cu griji cu privire la detaliile legate de entertainment!
Nu te-ai convins inca?

DE CE NOI

Ai siguranta ca evenimentul tau este pe maini sigure! Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru niciun detaliu, ne ocupam noi de tot!

- 01
PREMIUM

Folosim echipamente de cea mai buna calitate. Ne aliniem constant la cele mai inalte standarde ale industriei pe masura ce acestea se modifica.

- 02
profesionalism

Echipa noastra este formata din oameni cu experienta vasta in domeniu. Ingineri de sunet, DJ, Luministi, Event Planners.

- 03
Corectitudine

Lucram constant pentru a putea mentine preturile serviciilor noastre cat mai mici astfel incat sa te putem sustine eficient in realizarea evenimentului dorit!

- 04
Siguranta 24/24

Luam in calcul neprevazutul! In cazul in care apar probleme tehnice, le rezolvam chiar si in timpul evenimentului!

- 05
Consultanta

Intrucat avem multa experienta va putem ajuta cu toate aspectele ce tin de evenimentul dumneavoastra!